Wednesday, 6 July 2011

the inspiration ▲▲

yuna dan hana tajima

cantik kan ?? aha ! this time una tertarik untuk berkongsi dengan korang semua pasal inspired iaitu yuna dan hana tajima . kalau korang semua seorang yang gilakan fesyen bertudung yang hot dan ber-style gitu ! korang mesti kenal mereka mereka yang berada di atas ni .bagi aku diaorang memberikan satu fenomena yang besar bagi wanita-wanita di malaysia ni yang masih mengekalkan image muslimah iaitu berhijab..una sendiri pun agak kagum melihat diaorang yang menjadi icon fesyen bertudung . haish ! mana tidak nye , pergi sana nampak style hana , pegi sini nampak style yuna pulak . nak kata everywhere mesti ada lah ! termasuk lah kepada diri saya sendiri . ecehceh . so tak usah nak jeles . haha :D tadi aku jalan-jalan kat google then terjumpa satu articel yang mengatakan hana sudah berkahwin . so tak payah susah-susah korang nak mengatal mengorat dia sebab dia dah kawin . baru-baru ni yuna dan hana telah mengadakan satu event yang meletop iaitu maysaa event . aku tak pergi pun . haha . so diam ! di situ yuna telah berkolaborasi bersama hana dengan menyanyi kat tepi , so hana tak payah susah-susah nak cari lagu untuk feshion show dia kan .. bagi sesiapa yang masih muda dalam berfeshionkan hijab ni , cuma perlu search di youtube cara-cara berhijab yang menarik . hanya perlu practice sahaja di rumah anda ye . bukan di- cc . inshaallah anda berjaya . so ini sahaja yang dapat una kongsikan dengan korang semua . harap korang teruja membaca articel saya pada kali ni . takde lah macam tenok makan julap je kan . haha . so lain kali kita jumpa lagi . assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment