Thursday, 28 July 2011

*heartbroken




assalamualaikum , tak jawab dosa , kalau jawab saaaayanng ! okay , una just nak bagi tahu yang IM SINGLE ALREADY . yeah , siapa tak sedih kan , but mama una cakap " kalau jodoh tak kemana " right ? so tak payah susah-2 nak mencari or menagis bagai nak rak , no need okay !. hurmm , life must go on la babeyh , mula-2 couple , " eh sayang u ni sweet kan ? " atoto , ur my rocket baby " "awak cantik sayang <3 " ILOVEUSOFREAKINGDAMN " ambooi , bukan main lagi kan , then after tu ?? sayang kita break ! haish please listen me okay , una tak suka kalau couple nak kongkong-2 bagai . fikir una ni bini dia ke ?? so tak payah beria sangat lah kan ! so man out there , for your imformation , UNA TIDAK SUKA DIKONGKONG , u got it baby ?? yeah , give me hug . kebanyakan orang sekarang ingat kalau perempuan break off mesti perlu menangis . sumpah una tak macam tu ! just being my self la kan ! bukan mati duduk kubur sama-2 dengan boyfie korang tu . kan ? tapi tak perlu lah samapai panadang lelaki pun always negatif . hey come on la , anugerah hidup , just perlu lah berhati-2 dalam kehidupan kita . okay lah , thats all for today . assalamualaikum (:


GOOD BYE POKEMON 

Tuesday, 19 July 2011

♥♥♥♥POKEMON SAYA ♥♥♥♥



assalamualaikum ,, hey semua :) lama tak update blog ken , ken , malas punye pasal lah ni !! haiisshh "___" apa nak jadi dengan anak ruziad ni . NVM lah babe . just wanna story about "im already taken by adi " haha :D promote boyfie kat blog . eceh ceh ! tak tahan . muehehe bukan apa lah kan , semua orang heboh pasal boyfie dia kat blog *jealous meyyh ! then right now , aku nak heboh-2 kat sini yang aku pun ada boyfie jugak !! faham ?? so siapa yang ada nawaitu nak ngurat ke usha ke dll lelaki di atas , harap dibatalkan kah sebab "adi taken by una" nampak ?! haaaa . ILYSM lah lalink <3 weeeeeeee ~ kau ada ?? tak kan .okay walaupun aku tak dapat pakwe yang se-hensem shah rukh khan or david beckam tapi sekurang-kurangnya dia manusia jugak macam aku . tak penah meet lagi . just kenal dalam fb aje . ahah :D klaka kan ? k lah i dunt know what to say yet , so far so good lah . and hope bad things will not happen after this . 

ILYSM POKEMON <3<3<3<3
                           <3<3 <3<3<        <------ ambik ni sayang !
                              <3<3<3<3<3               love untuk you !!
                                                                   muahmuah !

Sunday, 10 July 2011

"_________________"

           assalamualikum . hey . una just nak share pasal mood una. yang sedih sekarang . dah midnight pon tapi una still tak boleh tidur . orang sebelah dah bedengkur pun. tak tahu kenapa takde mood nak buat apa-apa sekarang . malas . benci . sedih , semua tak tentu pasal je nak datang . esok semua tak nak sekolah . kalau una pegi nanti alamat nye , sengsorang jelah una esok . sumpah tak nak bhaii! okay lah . menyampah . kbai :"(

Wednesday, 6 July 2011

the inspiration ▲▲

yuna dan hana tajima

cantik kan ?? aha ! this time una tertarik untuk berkongsi dengan korang semua pasal inspired iaitu yuna dan hana tajima . kalau korang semua seorang yang gilakan fesyen bertudung yang hot dan ber-style gitu ! korang mesti kenal mereka mereka yang berada di atas ni .bagi aku diaorang memberikan satu fenomena yang besar bagi wanita-wanita di malaysia ni yang masih mengekalkan image muslimah iaitu berhijab..una sendiri pun agak kagum melihat diaorang yang menjadi icon fesyen bertudung . haish ! mana tidak nye , pergi sana nampak style hana , pegi sini nampak style yuna pulak . nak kata everywhere mesti ada lah ! termasuk lah kepada diri saya sendiri . ecehceh . so tak usah nak jeles . haha :D tadi aku jalan-jalan kat google then terjumpa satu articel yang mengatakan hana sudah berkahwin . so tak payah susah-susah korang nak mengatal mengorat dia sebab dia dah kawin . baru-baru ni yuna dan hana telah mengadakan satu event yang meletop iaitu maysaa event . aku tak pergi pun . haha . so diam ! di situ yuna telah berkolaborasi bersama hana dengan menyanyi kat tepi , so hana tak payah susah-susah nak cari lagu untuk feshion show dia kan .. bagi sesiapa yang masih muda dalam berfeshionkan hijab ni , cuma perlu search di youtube cara-cara berhijab yang menarik . hanya perlu practice sahaja di rumah anda ye . bukan di- cc . inshaallah anda berjaya . so ini sahaja yang dapat una kongsikan dengan korang semua . harap korang teruja membaca articel saya pada kali ni . takde lah macam tenok makan julap je kan . haha . so lain kali kita jumpa lagi . assalamualaikum :)

Sunday, 3 July 2011

setelah berjanggut ditinggalkan .

                                                                                   
                                                      ADE AKU KESAH ??



ASSALAMUALAIKUM , HEY U ALL . UNTUK SEKIAN LAMA NYA AKU TAK UP DATE BLOG NI . KERANA PENYAKIT MALAS TELAH MELANDA . WAH WAH WAH . MENTANG - MENTANG AKU TAK AMBIK KESAH . SUKE KORANG YE ! AHAHA :D . HURMM . APA YANG AKU NAK SHARE DENGAN HANG PA SEMUA IALAH . AKU DAH GEMOK . YEAH ! BETOL TU . HAAIIISSH . AKU PUN TAK TAHU APA YANG HARUS DIBIKIN.  MY MOM PON DAH BISING PASAL BERAT AKU DAH NAIK . HAHA . HALLAMAK ! TAK DAPAT LA AKU NAK MAKAN 10 PINGGAN NASIK SEHARI . ~SEDIH BETOL , AHAHAAA , APA PUN TAK BOLEH . MMM . DAH CAKAP BANYAK TAPI LUPE NAK CAKAP  , ACT THIS IS MY NEW PICTURE . YANG TERBARU LAH . AND UNTUK PENGETAHUAN . DLM GAMBAR TU AKU YANG PAKAI TUDUNG . YANG PEREMPUAN LAGI SORANG TU C'S LAH . HAHA SAPA NAK NOMBOR PEGI MATI ! HAISH GILE BETOL . AKU DAH LA SERABOT PASAL BADAN NI . KAU SEBOK NAK NOMBOR PLAK . K LAH AKU PUN TAK TAHU NAK CAKAP APA BENDA LAGI .OKEY BYE BYEE <3