Sunday, 19 June 2011

DIA LESBO AKU ! ( ade saya kesah )

                                                   kau suka buat aku jadi rendah kan sayang ?
 




hey budy ! assalamualaikum =) sory atok apit ! ceeq tak buleeh tidoq meyh ! haha *derhaka sunat * ade ke ?? haha biol hape (!) okeeyh diam ! aku nak cerita pasal budak sorang ni .. just call dia tinggi amat <3 ~ sebab aku rasa kurang keyakinan apabila duduk sebelah budak ni .  macam ANJAKAN PARADIGMA lah senang citer kan .. HAHA =D actually dia ni kawan yang terbaik yang aku pernah ade .. haha sial ! ayat macam hape ! okeyy dia suka panggil aku pendek ?? perlu ke  ? ape - ape aku tatap sahyang kau budak (!) amomo . atoto haha  tengok laa kasut pun beli sama - sama HAHA sory ! this is fake okeyy babeyh ! yang sebenarnya aku edit jelah sayang .. haha ade aku kesah ?? hurm .. malam - malam macam ni .tengah -tengah layan perasaan  ~ SEJUK meyyh .. itu yang teringat nak update blog tuu yang .. kau pikir lain kan ?? cium laju-laju kang nak ?? tak nak kau diam ! 
padahal esok skolah ni una !  tak sedar diri pulak mak cik ni  haa.. mampos lah kan ?? yang penting aku sayang kau budak tinggi amat full stop (!) no kompromi okeyyh <3 nak tidoq dulu na . rindu bantai busuk aku itu huh ! QOSYER , QOSYER . peace and harmony !

Thursday, 16 June 2011

SUMPAH (!) sayang terlebih amat dekat kau ♡

                                              baring atas rumput ?? ade aku kesah ?? HAHA










                       HELLO (!) whats up my dear , sweety :D oh ya (!) tidak lupa kepada kamu-kamu yang melihat blog saya serta sesiapa yang stalk my blog secara senyap-senyap (atau lebih kurang macam curi tengok lah kak melah oii) huh ! tuuu dddiiaa . okeyh for this time aku nak story pasal kawan -kawan yang disayangi , tersayang dan kesayangan .senang cerita semua SAYANG lah kan (!) susah sagat hang pa nak paham (!) haa dan baru-baru ni kitaorang telah menjalankan satu sesi pengambaran atau dikenali sebagai sesi photoshot lahh ! haaa ....  mengambil masa selama EMPAT jam untuk menghasilkan gambar - gambar yang boleh memutuskan urat jantung seperti di-ATAS lah kan .  huh !! ambik kau cik melah (!) lame koot !! act banyak tahap gaban gambar nye . sory tak dapat nak uplod banyak -banyak sebab menyusah kan aku ! HAHA :D . walaupun gambar aku kebanyakkan nye macam (SAKAI LAUT) tapi aku suke pasal ape anak - anak ?? pasal aku sayang kawan aku lah bodoh !! description : sape tak suka blah (!) dah -dan sebelum aku mengarot tak pasal-pasal nanti baik aku stop ye kak melah ye .. okeyh bye byeee babeyh <3

Monday, 13 June 2011

MYSM dar'l :)

HAHA (!) * kenapa aku gelak ?? biol ! okeyyh assalamualaikum kepada semua blogger- blogger yang tengok atau tidak sengaja tengok blog ni .. blablablabla hah ! u all pon tahu yang saya tidak reti untuk become a bloger like korang semua *aku tak HOT macam korang HAHA :D sory tergedik  .. btw aku nak story macam mane aku boleh ter -fikir untuk menjengguk blog ini full stop ! actually aku kesian tengok fans2 aku diluar sana ter-tanya2 pasal natang blog nih *PERASAN .. daripada aku buat natang ni tapi tak gune ape heyy nye ?? membazir je titik peluh aku selama ini memerah kepale hotak untuk membuat sebuah blog untuk korang tau iaitu " the blog of mine" cehh (!) the title pon orang yang sumbang nak bongkak ?? haha :D  so kepada sesiapa yang tidak suke mengambil endah dan tidak menyukai blog saya pegi mampos (!) okeyy sampai sini je aku dapat merapik2 :) lysm tc  ingat (!) MAIL LAMBONG TAK MAKAN RASUAH :) assalamualaikum