Sunday, 30 October 2011

HOBIN JANG HOBIN !!!!!!!!!!!!!!!

HOIII GANO DEMO? HAHA JYEAHH SEMANGAT GILO DEN NI HAH. APO PULAK KAN, MUEHEH NEGERI SEMBILAN vs TERENGGANU, DALAM RUMAH NI AKU JE YANG SEMANGAT LEBIH, KITAORANG PERGI MAKAN KAT KEDAI SEBAB NAK TENGOK SCREEN BESAU, BARU SYOK! DEPA SEMUA SOKONG TERENGGANU, AKU SORANG JE YANG SOKONG NOGORI. HA AMBIK KAU NYAH! KAT KEDAI TU RAMAI SOKONG TERENGGANU, AKU DENGAN SEMANGAT PAKAI BAJU NEGERI SEMBILAN TUU TUU. HA TIME TERENGGANU NAK MASUK KAN GOL, AKU CAKAP LA BOOO GANU BOO. HAHA DAN-2 LELAKI KAT BELAKANG AKU CAKAP " WEYH AGAK AGAK LAH" HAA AMBIK KAU. HAHA CUAK JUGA LAH AKU KAN PEDULIK APA. THEN FINALLY NEGERI SEMBILAN MONANG 2-1. OKAY LETTEW KAN. OKAY THANKS, AKU SAYANG TEAM NEGERI SEMBILAN AKU NI. HOBIN JANG HOBIN :)


lot of love by una 

Jom kita kahwin








assalamualaikum, kita nak cerita kat awak yang 29/10/2011 harituh kita nur husna binti ruziad dah bekahwin dengan jejaka pilihan saya. woohoo! mimpi okay. haha tak lah actually una pergi wedding kawan akak una, esya jyeahh kat negeri sembilan kat jelai. okay cool gila naik bas mula-2 then sampai kat bahau, kawan dia ambik. naik kereta memang dah macam iklan milo fuze dah, aku terselit kat tepi pintu. haha dah kecik habis bontot ni ha, haha tapi best gilo! time breakfast umi beli nasik lemak, but una makan sikit jewww. haha sampai sane pukul 3 baru dapat makan. haaa cuba korang bayang kan masa tu perut una ni dah main lagu hardcore dah dek lapor *tergelak  then jumpa pengantin dia, omey nye awakss haha dia punya husband pun pweewit ! tetiba terdetik dalam hati, bilaa lah aku dapat kahwin ni kan. haha *umur baru setahun jagung padahal. gatal je aku ni. muehehe, tengok diaorang alololo tweett tweett habis lah. okay kitaorang balik pukul 4 lebih dari wedding tu, yang akak aku sorang ni siap mintak udung kat meja pengantin tuu. haha tak boleh bla, katanya kenangan. balik tu pukul lima, sebab bas ke pahang pukul lima. tapi bertolak lambat sebab pakcik bas tu sempat lagi dok cerita dengan india mana entah, pasal gaduh-2 haha satu bas dok dengor cerita diaorang jelah. yang una ni nak je pergi cakap "weyh kau nak bawak pukul berapa ni? aku kat sini dah nak mati dengar kau punya cerita tu" ptff -.- haha nasib una ni tak macam tu kan, sabar jelah, pastuh pastuh sampai rumah pukul enam, abang una datang ambik naik kereta, nasib dia datang awal, kalau tak kena menunggu?? haa memang tak lah, una ni pantang kalau menuggu, fed up. bila sampai je rumah apa lagi, membungkang lahh macik peah dengan makcik bedah ni ha. haha penat gilo woihh. okay my experiance naik bas. so tu je nak cerita, wat lek wat peace, assalamualaikum cau cincau :)

lot of love by una

Thursday, 20 October 2011

hati-hati di jalan raya

actually im sick, and suck, when then first time you look at me, ohh mai what the tahik hidong entah. omeyyy nyeww awakks! haha saya tahu awak dah ada girlfriend, saling menyayangi, oh im so jealous hewhew -.- saya tahu hati awak dah dimiliki oleh diaa :3 if i have a chance, i want to take care of your heart in my JANTUNG and call you as my JANTUNG HATI. but it will not happen, ohh no act, never and once again NEVER!

atototo nengok kita punya gamborr, sedih kan? hikhok, can you be mine? pleasee? i beg you, pleasee :'( i hope you can read my entry ..............................................*silence for a few minutes -.-
i love you my baby boo boo beboq, haha i hope you can be mine but your taken by mimi *nama rabbit kitew yang gegirl tuu. so memang tak dok harapang lah nak tackel si beboq kan, omeyy je, act umi yang beli kan, sepasang. duo-2 comey-2 belako, macam tuan nye. hewhew *blushing habis! plus spender terkoyak :3 thanks umi, sorry tak dapat nak post sekali gambar abbit itew, dia malu. haha mybe next time okay :)


falling love with my beboq :3
Una Davis Dalton

Thursday, 13 October 2011

the best kanda in the world (Y)


ooo hoooo hoiiii kaalau dah mataa bertentang mata- tengtengtengtengteeennnng! hati di dalam bagai nak gilaaaa.  haha tahu kan lagu tuuuu? motif? err kbye -.- hahaah salam sejahtera keatas kamu ya pembaca sekalian,  una bukan nak sembang lebat, tapi nak story pasal KANDA kita the kind of sahabat. jyeahhh ilove  him so soo much. ehem jangan marah okay? haha tak ada niat lebih pun - ish korang ni pemikiran nauzubillah ! haha *gelak besar.  dia selalu buat aku tergelak and rasa macam nak mati dah sebab perut dah pecah tergelak. suka buat aku terkentut-kentut bila dengar dia cerita. atetet shuwitt kan dia?? haha aku pernah tipu dia pasal sekolah aku kena pakai baju bersalut plumbum sebab gamma tersebar kat sekolah, jyeahh sorry kanda. hahha tak berniat pun nak masuk neraka sebab tuu. selalu otp dengan dia dia, meriah jugak lah kan. walaupun tak pernah jumpa tapi macam dah 2 kali jumpa and insyaallah graf tu akan meningkat ke berkali-kali pulak. ahah! memang hebat. sebab boxer dia koyak-2 pun dia bagi tahu aku. kita orang memang berfikiran luas, sebab suka berangan tentang masa depan. korang ada?? sampai berancang untuk bunuh diri sama-2 dekat tabung haji - bukan apa, tapi senang nanti orang yang dalam tu pun islam kan? haha mengarut macam tapir kacuk monyet dah una ni. tapi apa apa pun tak payah nak bangga sangat lah baca title tu kan kanda. menyampah dinda. okayboiii thanks for reading :)

with