Tuesday, 16 August 2011

nama budak ni FAIZAH, suka buat kita happy  tau , dia  caring ,  cantik macam kita pun ada , alaa tu pun sebab dia bluetooth kat kita , tu yang comel semacam je tu kan , haha perasan je kita ni  okay kita sayang awak :) 

nama budak ni pulak NABILA, dia tinggi sangat sampai saya rasa tak berkeyakinan kalau berdiri sebelah dia , tapi dia lah kawan yang paling kelakar saya pernah jumpe , even though awak ada masalah awak tetap gembiarakan kita so kita sayang awak :)

ni INTAN , kuat kentut , tapi kita sayang je awak , hobi kita ialah suka menghabiskan beras rumah awak , btw thanks tau , sebab menjadi rumah kedua kita , haha :D baik betul budak ni kita sayang awak :)

ni pulak ASMIDA , suka buat lawak bodoh , sampai kita rasa macam nak korek lubang hidung pun ada , walaupun awak baru je masuk geng ni tahun ni , tapi kita rasa macam dah kenal awak 1000 tahun , kita sayang awak :)




kita nak awak , awak semua ingat kita sampai awak mati , sampai kiamat , awak kena jugak ingat kita , even awak ada dalam susah , kita nak awak ingat kita , selagi nyawa masih ada , kita tak nak kawan lain ganti tempat awak semua , sebab awak kawan yang terbaik kita pernah ada , selama persahabatan kita ni , jangan ada yang simpan dendam , baru kekal lama , kita nak awak semua doakan kejayaan kita , semua ni kita nak awak buat sebab apa ?? sebab KITA SAYANG AWAK SEMUA SAMPAI BILA-2 


TULUS DARI NUR HUSNA BINTI RUZIAD 

Saturday, 13 August 2011

L.O.V.E


Hati-hati dengan cinta, kerana cinta juga dapat membuat orang sihat menjadi sakit, orang gemuk menjadi kurus, orang normal menjadi gila, orang kaya menjadi miskin, raja menjadi budak, jika cintanya itu disambut oleh para pecinta palsu.

Tuesday, 9 August 2011

my twin , ILOVEYOU


assalamualaikum , ha tengok gambar kat atas ni mesti korang pelik kan , nak kata una , eh apesal comel berlebih ni ?? so bukan lah ,okay mesti korang tertanya-tanya kan siapa gerangan nya  gadis melayu terakhir ni kan , kan . and sejak bila una ada kembar ni ?? eh kenapa muka tak sama ??  eh eh , dia ni main teka-2 pulak , cium laju-2 baru tahu kan . haa ni lah nak cerita , kita ada kakak baru !! weeee ~ hehe , tu lah gambar dia , tibai kat fb , shuuuttt ! dia tak tahu tau , diam , rahsia kita . hehehe :D okay kita panggil dia kak ain , dia baik tau , tau , comel pun comel jugak , macam kita lah , DUSHH DUSHH ! adoiiihh ! kan dah kena siku , haha . perasan betul budak una ni . ptff NVM laa , yang penting kita ada kakak baik , awak ada ?? tak kan . haha baru je tadi kita sah jadi akak and adik angkat , tempat perkenalan , errr fb lah kan . mula-2 segan jugak nak mintak , tapi dengan membawa semangat sebagai seorang pejuang , una pun watlek je , then mintak la . kak ain , will u marry me ?? woiishh ! gila apa kan . haha , tu rekaan semata-2 okenggg ! so hope kiteorang still dalam relation ni sampai kapan punn . aminnnnnn !

bye kak ain , ILEBIUUU <3

Sunday, 7 August 2011

new hair ♥

okay jangan gelak ! :D

i will miss u my old hair ♥ 

dan-2 nak update blog , pegi wc dulu . haha 

assalamualaikum ! hai kawan , nampak title kat atas tu ?? haa , ni na habaq mai kat hang pa suma , una dah potong rambut ! ceh rambut for aid lah konon-kononnya kan . time nak potong tu sumpah takut ! sebab rambut una yang dulu panjang gila , sampai aunty salon tu pun cakap jangan potong , sayang ! haha , tapi dah nawaitu tu ada kan , bedal jela . then balik je rumah , abang una cakap eleh ! rambut kpop , btw nice ! haha :D sayang kau abang ! alah takde niat pun nak tiru kpop ke ape segala bagai pop tu kan , nak potong pendek je , first nak buat lain , tapi aunty tu tak faham ape aku cakap , haish sabor jela , puasa lah katakan , so buat tak tahu jela , tapi okay lah , tengok hasil pun memberabsangkan . woohoo ! semangat nak raya lah katakan . okay lah tu je nak share . okay assalamualaikum and selamat malam ♥ muahh
*raz <3

Tuesday, 2 August 2011

going away with my girlfriend >>>





okay im shorty . so ?? so what ??

ASSALAMUALAIKUM , WELL HELLO THERE WORLD ! damn , nothing to do , so dalam bosan-2 ni una membawa diri untuk webcam ! eeeeee ! ada nama u lah sayang !! comel kan ?? comel kan ?? haha XD *perasan lebih . DUSHH ! DUSSHH !! moral of the story : jangan bongkak . haissh actually seperti biasa , ILOVEYOUSAYANG ! hari ni tak pergi sch sebab sibok skype-ing dengan buah hati saya sampai tak sedar diri . okay BABY SAYANG BIE . FULLSTOP . haha lagi-lagi ??  lagi-lagi ??  okengg dah-2 ! tak tahu nak cakap apa lagi , bb harap kita kekal until when-when . bie janji tak nak gatal-gatal kan ?? gatal siap kau ea pundekk ! tido luar malam karang ! haha XD okay sayang awak abang pundek , kbai 

DAH PUASA LAH AWAK ~WEEE

BEFORE BACA , BAYANG KAN DULU ABC NI DEPAN MATA KORANG
ASSALAMUALAIKUM , TAK JAWAB DOSA KALAU  JAWAB SAYANG !  HEY FOLLOWER TERSAYANG , RAMADHAN TELAH TIBA SO APA PATUT BUAT ?? YEY ! BETUL , KITA KENA PUASA ATAU DALAM BAHASA SAINTIFIK NYA IALAH MENAHAN DIRI DARI MAKAN DAN MINUM BERMULANYA TERBIT FAJAR SEHINGGA LAH TERBENAMNYA MATAHARI , HAA TU DIA ! OKAY TIME BULAN PUASA MACAM NI , KITA KENA MENJAGA PERCAKAP DAN SEBAGAI NYA , CIKGU UNA CAKAP KALAU BULAN PUASA MACAM NI SETAN SEMUA KENA IKAT !! TAPI CEQ TENGOK SAMA JAA ! HA TU LAH DINAMA KAN NAFSU MANUSIA , OH BTW , UNA NAK MINTAK MAAF KALAU ADA TERASA , TERKASAR BAHASA DLL WALAUPUN BELUM SAMPAI RAYA LAGI , HARAP DIAMPUNKAN LAH YEE . OKAY LAH THATS ALL FOR TODAY ASSALAMUALAIKUM TAK JAWAB DOSA , JAWAB SAYYYANNGG !


Monday, 1 August 2011

i love you pundekk !!

all i care is being with you forever 

god created you just for me 



                                                          

                          
                                         i love you my rockett !!