Sunday, 30 October 2011

Jom kita kahwin








assalamualaikum, kita nak cerita kat awak yang 29/10/2011 harituh kita nur husna binti ruziad dah bekahwin dengan jejaka pilihan saya. woohoo! mimpi okay. haha tak lah actually una pergi wedding kawan akak una, esya jyeahh kat negeri sembilan kat jelai. okay cool gila naik bas mula-2 then sampai kat bahau, kawan dia ambik. naik kereta memang dah macam iklan milo fuze dah, aku terselit kat tepi pintu. haha dah kecik habis bontot ni ha, haha tapi best gilo! time breakfast umi beli nasik lemak, but una makan sikit jewww. haha sampai sane pukul 3 baru dapat makan. haaa cuba korang bayang kan masa tu perut una ni dah main lagu hardcore dah dek lapor *tergelak  then jumpa pengantin dia, omey nye awakss haha dia punya husband pun pweewit ! tetiba terdetik dalam hati, bilaa lah aku dapat kahwin ni kan. haha *umur baru setahun jagung padahal. gatal je aku ni. muehehe, tengok diaorang alololo tweett tweett habis lah. okay kitaorang balik pukul 4 lebih dari wedding tu, yang akak aku sorang ni siap mintak udung kat meja pengantin tuu. haha tak boleh bla, katanya kenangan. balik tu pukul lima, sebab bas ke pahang pukul lima. tapi bertolak lambat sebab pakcik bas tu sempat lagi dok cerita dengan india mana entah, pasal gaduh-2 haha satu bas dok dengor cerita diaorang jelah. yang una ni nak je pergi cakap "weyh kau nak bawak pukul berapa ni? aku kat sini dah nak mati dengar kau punya cerita tu" ptff -.- haha nasib una ni tak macam tu kan, sabar jelah, pastuh pastuh sampai rumah pukul enam, abang una datang ambik naik kereta, nasib dia datang awal, kalau tak kena menunggu?? haa memang tak lah, una ni pantang kalau menuggu, fed up. bila sampai je rumah apa lagi, membungkang lahh macik peah dengan makcik bedah ni ha. haha penat gilo woihh. okay my experiance naik bas. so tu je nak cerita, wat lek wat peace, assalamualaikum cau cincau :)

lot of love by una

No comments:

Post a Comment