Friday, 7 December 2012

MERDEKA LAH KITA

ASSALAMUALAIKUM W.T.B im not sure kalau masih ada yang mengingati atau stalker BLOG HUSNA RUZIAD ini. first of all i would like to thanks god kerana telah memberi kehidupan ini. alhamdulillah una boleh menjawab sijil pelajaran malaysia (SPM) yang baru sahaja tamat pada 29/11/2012 pada pukul 5 petang waktu malaysia. setelah melayari hari hari yang sukar selama beberapa minggu, kami murid murid sekolah menengah bandar tun razak (SMKBANTURA) sudah selamat menduduki peperiksaan tersebut dengan hati yang tenang. ALHAMDULILAH SYUKUR KEPADA ALLAH <3 >.< takut pun ada tau nak tunggu result nanti. tapiiiiiii, nanti bila semua dah ada kerja masing masing, mesti kita rindu nak lepak sama sama, gelak sama sama, pakai baju sekolah, kena denda, ohhh my rindu nyaaa sekolah. lepas ni mesti  ada yang mengigau menyanyi lagu sekolah kan. hahaha :D gambar kat bawah ni antara gambar gambar kenangan una kat sekolah lepas hbis exam. yeeaay freedom!! *jerit kuat kuat 





No comments:

Post a Comment