Sunday, 19 June 2011

DIA LESBO AKU ! ( ade saya kesah )

                                                   kau suka buat aku jadi rendah kan sayang ?
 




hey budy ! assalamualaikum =) sory atok apit ! ceeq tak buleeh tidoq meyh ! haha *derhaka sunat * ade ke ?? haha biol hape (!) okeeyh diam ! aku nak cerita pasal budak sorang ni .. just call dia tinggi amat <3 ~ sebab aku rasa kurang keyakinan apabila duduk sebelah budak ni .  macam ANJAKAN PARADIGMA lah senang citer kan .. HAHA =D actually dia ni kawan yang terbaik yang aku pernah ade .. haha sial ! ayat macam hape ! okeyy dia suka panggil aku pendek ?? perlu ke  ? ape - ape aku tatap sahyang kau budak (!) amomo . atoto haha  tengok laa kasut pun beli sama - sama HAHA sory ! this is fake okeyy babeyh ! yang sebenarnya aku edit jelah sayang .. haha ade aku kesah ?? hurm .. malam - malam macam ni .tengah -tengah layan perasaan  ~ SEJUK meyyh .. itu yang teringat nak update blog tuu yang .. kau pikir lain kan ?? cium laju-laju kang nak ?? tak nak kau diam ! 
padahal esok skolah ni una !  tak sedar diri pulak mak cik ni  haa.. mampos lah kan ?? yang penting aku sayang kau budak tinggi amat full stop (!) no kompromi okeyyh <3 nak tidoq dulu na . rindu bantai busuk aku itu huh ! QOSYER , QOSYER . peace and harmony !

2 comments:

  1. budak budak ...
    haishhh..skola pown tido lamabat..
    ape nak jadi meyhh ?
    aha ! cantik kasot !

    ReplyDelete
  2. haha !
    btw thanks kaka senget !
    =D

    ReplyDelete