Thursday, 28 July 2011

*heartbroken




assalamualaikum , tak jawab dosa , kalau jawab saaaayanng ! okay , una just nak bagi tahu yang IM SINGLE ALREADY . yeah , siapa tak sedih kan , but mama una cakap " kalau jodoh tak kemana " right ? so tak payah susah-2 nak mencari or menagis bagai nak rak , no need okay !. hurmm , life must go on la babeyh , mula-2 couple , " eh sayang u ni sweet kan ? " atoto , ur my rocket baby " "awak cantik sayang <3 " ILOVEUSOFREAKINGDAMN " ambooi , bukan main lagi kan , then after tu ?? sayang kita break ! haish please listen me okay , una tak suka kalau couple nak kongkong-2 bagai . fikir una ni bini dia ke ?? so tak payah beria sangat lah kan ! so man out there , for your imformation , UNA TIDAK SUKA DIKONGKONG , u got it baby ?? yeah , give me hug . kebanyakan orang sekarang ingat kalau perempuan break off mesti perlu menangis . sumpah una tak macam tu ! just being my self la kan ! bukan mati duduk kubur sama-2 dengan boyfie korang tu . kan ? tapi tak perlu lah samapai panadang lelaki pun always negatif . hey come on la , anugerah hidup , just perlu lah berhati-2 dalam kehidupan kita . okay lah , thats all for today . assalamualaikum (:


GOOD BYE POKEMON 

No comments:

Post a Comment