Tuesday, 9 August 2011

my twin , ILOVEYOU


assalamualaikum , ha tengok gambar kat atas ni mesti korang pelik kan , nak kata una , eh apesal comel berlebih ni ?? so bukan lah ,okay mesti korang tertanya-tanya kan siapa gerangan nya  gadis melayu terakhir ni kan , kan . and sejak bila una ada kembar ni ?? eh kenapa muka tak sama ??  eh eh , dia ni main teka-2 pulak , cium laju-2 baru tahu kan . haa ni lah nak cerita , kita ada kakak baru !! weeee ~ hehe , tu lah gambar dia , tibai kat fb , shuuuttt ! dia tak tahu tau , diam , rahsia kita . hehehe :D okay kita panggil dia kak ain , dia baik tau , tau , comel pun comel jugak , macam kita lah , DUSHH DUSHH ! adoiiihh ! kan dah kena siku , haha . perasan betul budak una ni . ptff NVM laa , yang penting kita ada kakak baik , awak ada ?? tak kan . haha baru je tadi kita sah jadi akak and adik angkat , tempat perkenalan , errr fb lah kan . mula-2 segan jugak nak mintak , tapi dengan membawa semangat sebagai seorang pejuang , una pun watlek je , then mintak la . kak ain , will u marry me ?? woiishh ! gila apa kan . haha , tu rekaan semata-2 okenggg ! so hope kiteorang still dalam relation ni sampai kapan punn . aminnnnnn !

bye kak ain , ILEBIUUU <3

1 comment:

  1. sayang !
    tag : http://nanaruziad.blogspot.com/2011/08/atika-aula-nak-bagi-duit-raya-lahh.html

    ReplyDelete