Sunday, 7 August 2011

new hair ♥

okay jangan gelak ! :D

i will miss u my old hair ♥ 

dan-2 nak update blog , pegi wc dulu . haha 

assalamualaikum ! hai kawan , nampak title kat atas tu ?? haa , ni na habaq mai kat hang pa suma , una dah potong rambut ! ceh rambut for aid lah konon-kononnya kan . time nak potong tu sumpah takut ! sebab rambut una yang dulu panjang gila , sampai aunty salon tu pun cakap jangan potong , sayang ! haha , tapi dah nawaitu tu ada kan , bedal jela . then balik je rumah , abang una cakap eleh ! rambut kpop , btw nice ! haha :D sayang kau abang ! alah takde niat pun nak tiru kpop ke ape segala bagai pop tu kan , nak potong pendek je , first nak buat lain , tapi aunty tu tak faham ape aku cakap , haish sabor jela , puasa lah katakan , so buat tak tahu jela , tapi okay lah , tengok hasil pun memberabsangkan . woohoo ! semangat nak raya lah katakan . okay lah tu je nak share . okay assalamualaikum and selamat malam ♥ muahh
*raz <3

No comments:

Post a Comment