Tuesday, 16 August 2011

nama budak ni FAIZAH, suka buat kita happy  tau , dia  caring ,  cantik macam kita pun ada , alaa tu pun sebab dia bluetooth kat kita , tu yang comel semacam je tu kan , haha perasan je kita ni  okay kita sayang awak :) 

nama budak ni pulak NABILA, dia tinggi sangat sampai saya rasa tak berkeyakinan kalau berdiri sebelah dia , tapi dia lah kawan yang paling kelakar saya pernah jumpe , even though awak ada masalah awak tetap gembiarakan kita so kita sayang awak :)

ni INTAN , kuat kentut , tapi kita sayang je awak , hobi kita ialah suka menghabiskan beras rumah awak , btw thanks tau , sebab menjadi rumah kedua kita , haha :D baik betul budak ni kita sayang awak :)

ni pulak ASMIDA , suka buat lawak bodoh , sampai kita rasa macam nak korek lubang hidung pun ada , walaupun awak baru je masuk geng ni tahun ni , tapi kita rasa macam dah kenal awak 1000 tahun , kita sayang awak :)




kita nak awak , awak semua ingat kita sampai awak mati , sampai kiamat , awak kena jugak ingat kita , even awak ada dalam susah , kita nak awak ingat kita , selagi nyawa masih ada , kita tak nak kawan lain ganti tempat awak semua , sebab awak kawan yang terbaik kita pernah ada , selama persahabatan kita ni , jangan ada yang simpan dendam , baru kekal lama , kita nak awak semua doakan kejayaan kita , semua ni kita nak awak buat sebab apa ?? sebab KITA SAYANG AWAK SEMUA SAMPAI BILA-2 


TULUS DARI NUR HUSNA BINTI RUZIAD 

No comments:

Post a Comment