Tuesday, 13 September 2011

baik budak ni ♥

hey assalamualaikum ! macam biasa lah jawab sayang , haha :D suspen kan baca title dekat atas tu . pewwwitt siapa kah gerangan tu kan. haha taaakk just wanna tell u about the guy who always by my side when im crying , im laughing , pendek kata setiap masa lah . cehh ayat drama ni. haha :D okayokay . kawan muka buku je pun. but dia memberikan seribu satu makna. dia selalu cakap una ni sengal lah apa lah . haha :D iyeke ? well anak ruziad kan . eh lari tajuk. so kita sayang awak lah kawan ! haha kawan ? membawa banyak maksud , kawan karib, kawan biasa, kawan makan kawan, eh banyak lah yang kita tahu kan . but una and DIA tak tahu lah kawan apa.  #termenung sebentar . tapi adakah dia pun rasa apa yang una rasa ? ohhmaaannn ! harap-2 macam tu lah kan . oh okay lah i love u kawan bye muahmuah  *deede


budak yang tulis ---> Una Davis Dalton


No comments:

Post a Comment