Tuesday, 1 November 2011

do you understand me girls? im hurt :'(

hey buddy, u make me feel so moody today. yeahh i know that you love me right? but i never means to hurt you, forget about you girls. do you understand me?? ohhgod, i can't stand anymore. because my besties dont trust me yet. betul kan? sumpah, aku rindu zaman kita dulu-2. kau fikir aku lupa korang?? okay terus terang. TAK PERNAH AND NEVER HAPPEN TO US!!  aku bukan lupa korang, aku kat sini kau fikir aku bahagia dengan kawan baru and lupa korang? okay nampak happy kan? but im lie. its never happen. diaorang tak sama macam korang. aku tak kan pernah lupa korang, apa yang kita dah lalui sama-2 dulu, kena marah semua. tak kan aku nak lupa macam tu je? ehh bodoh sangat lah macam tu. please mature dengan usia kita sekarang, tak nak bergaduh. kalau korang rasa aku ada lupa dengan korang just tanye aku. is that true! untuk kepastian, jangan cakap ikut sedap mulut. sebab i have my feeling too. aku tak tahu lah kalau benda ni betul ke untuk aku, tapi tu belakang cerita, sebab i really really touching bila baca status korang macam ni





okay, aku ada tanya faae pasal ni, and dia cakap, takk bukan kau lah, aku bergaduh dengan kawan fb aku je. okay and i accept. but bila aku stalk korang semua punya profile, aku jumpa semua ni. nabila punya ayat : KAWAN LAMA. okay siapa kawan lama? aku kan? dissapointed -.- tak kan semua bergaduh dengan kawan fb kan? okay i really really touch :'( im soo soo soo sorry kalau aku ada buat salah or buat korang terasa. but the truth is, iloveyou until when-2, and tak kan ada orang lain yang boleh ganti tempat korang semua. korang faham? sorry buat semua ni, ni semua untuk kebaikan kita kan? aku buat ni bukan nak publisiti okay. aku nak bagitahu korang yang aku betul-2 rindu korang. kalau aku tak reply IM korang ke WALL ke, bukan sengaja! tak pernah sengaje pun! mesti sebab internet macam kimak. and sekarang ni fb memang ptff sebab nitification aku tak keluar. so sorry kalau aku tak reply. aku nak sangat ang berharap sangat yang korang maaf kan aku. jangan buat aku macam ni okay? aku mintak maaf okay? IM SORRY MAAF SORRY SUPER SORRY AND MAAF FOR HURT YOU BABY :'(
P/S : DUDUK DEKAT DENGAN DUDUK JAUH TAK SAMA. HOPE KORANG FAHAM AKU :'(


LOT OF LOVE BY UNA 

No comments:

Post a Comment