Saturday, 12 November 2011

sign name for hafiz rahim

sign name! sign name! hahaha FENOMENA HAFIZ RAHIM *eh jangan marah :D haha jyeahh yang di atas ni, by me. tak cantik punn. takpe hafiz cakap, biar ikhlas. bak kata pepatah don't judge book by its cover right kawan? biorr luar nye buruk, yang penting dalaman nye cantik :) macam mana boleh terjebak? haha senang je jawapan nye. sebab bosan so i think ada lah juga faedah nye kan. appreciate dia sebagai kawan. btw thanks hafiz sebab cakap gambar tu cantik. haha *blushing takdo makno nyeee oii. haha okay lah tu je wa nak celita.

kalau ada sumur diladang boleh una menumpang mandi,
kalau ada umur yang panjang boleh kita berjumpa lagi,
assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment