Saturday, 14 January 2012

berabuk

assalamualaikum kepada pengikut2 blog husna ruziad yang tak berapa nak pewwwwitt ni. haha well nothing to story, una tahu una memang dah lama tak usik blog ni, sampai lagu blog pun tak boleh nak playing. kesian -.- apa2 pun una nak korang tahu yang una still guna this acc, but no time je nak berbelog-ing. hope korang faham and this year, im the spm candidates! hikhok serammm sial! haha so una mintak sangat you all semua tadah tangan dan berdoa kepada Allah supaya memberi kan kami kejayaan yang cemerlang. aminnnnn ya robbal alamin (sesungguhnya ia satu amal yang mulia) ecewah ni gambar terbaru una, ala2 joker la kunun nyewww hahahaha sumpah lawak meyy. apa2 pun enjoy okay thanks follow my blog. ilove you baby muachhhh bye assalamualaikum <3

No comments:

Post a Comment